Vinprovning

Genom att vara med på en vinprovning får ni på ett trevligt och avslappnat sätt en inblick i Spaniens viner. Vi anpassar alltid nivån på provningarna efter er erfarenhet. Under 2016 har vi dessutom utvecklat ett nytt koncept med vinprovning tillsammans med musik. Vilket vin passar bäst till Mozart, Zara Larsson eller Chillout musik? Vi berättar gärna mera!

Prova att jämföra de kryddiga, eldiga katalanska vinerna med de fruktiga och balanserade vinerna från Rioja. Eller lär dig allt om cava!

För företag eller grupper av privatpersoner arrangerar vi vinprovningar med olika teman.

  • Spansk vinprovning eller katalansk (regional) vinprovning.
  • Välj att kombinera en provning av röda, rosé, vita viner eller cava.

Alla vinprovningar omfattar tre olika viner. Vi lägger upp provningen efter er kunskapsnivå och vad ni är intresserade av. Vinprovningen kombineras med en god katalansk måltid. Välj mellan vinprovarlunch eller vinprovarmiddag.

Minst 10 personer krävs för denna upplevelse.

Dofta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi samarbetar med restauranger i den gotiska delen av Barcelona för dessa event. Vi kan också genomföra en provning i era lokaler.

Vad kostar det och hur bokar man? Vi skräddarsyr alla vinprovningar så priset varierar beroende på dina val. Hör av dig med vad du är intresserad av så skickar vi prisförslag. Under Kontakta oss finner du ett formulär som du enkelt fyller i eller maila direkt till info@wine-experience.se. Du kan också kontakta oss per telefon, se längst ner på sidan.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar